ShoeBox 2016

   Acest articol nu este din categoria celor cu care v-am obișnuit…Nu este despre tot felul de bunătăți ci despre bunătate…

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participă şi tu!

  ShoeBox este o experiență frumoasă despre care am aflat spre rușinea mea abia anul trecut și căreia m-am alăturat imediat.

  ShoeBox este o campanie ce constă în a oferi unor copii cadouri de Crăciun însă ele fiind împachetate frumos în cutii de pantofi decorate festiv.

   Între 1 – 15 Decembrie 2016 se vor colecta cutiile cu daruri din diferitele puncte ce sunt în România și de peste hotare urmând ca în perioada 16-24 Decembrie 2016, acestea să fie aduse copiilor care le așteaptă cu mare drag și nerăbdare. 

 Regulile campaniei nu sunt multe și nu e greu deloc să oferiți celor care au mai puțin. Pentru mai multe detalii intrați AICI 

   Așa că ce vă mai rămâne este să căutați o cutie sau mai multe de pantofi, să cumpărați dulciuri, cărți, jucării sau hăinuțe pentru categoria de vârstă căreia îi este menit cadoul, să îl decorați ca în demonstrația oferită pe site și să vă depuneți cutia sau cutiile la locul de colectare din fiecare oraș din România și din străinătate. 

   Locațiile din România le găsiți AICI , iar pentru cele din alte țări dați o scurtă căutare pe Google cu numele campaniei „ShoeBox” alături de numele țării sau al orașului.

    Astfel că puteți începe pregătirile pentru ShoeBox 2016 fiindcă pe 1 Decembrie încep colectările. Și dacă tot facem un gest frumos…să nu îl ținem doar pentru noi și să împărtășim și celor din jur, familie, prieteni, colegi… Cu cât mai mulți cu atât mai multe zâmbete …

Vedeți cât de simplu este să facem un bine?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s